1) ROMAIN MAES FIETSROUTE (West-Vlaanderen)

Vandaag de Romain Maes route gereden. Deze 41 km lange fietsroute zijn wij gestart in Varsenare aan het sportcentrum, waar een ruime parking voorzien is. De route volgt in de eerste helft zijn weg via behuisde wegen. Je rijdt door de centrums van Varsenare, Snellegem, Jabbeke en Zerkegem waar voldoende  eet-en drankgelegenheid is. Eens Zerkegem gepasseerd gaat de tweede helft via de Oostende Vaart, door Stalhille, richting polders waar je een aangename ontmoeting krijgt met de polderwind (ik kan je verzekeren, het kan er waaien, amaai). Je rijdt de volledige route op vlakke wegen wat het voor de racefiets zeer aangenaam maakt. Er zijn geen speciale bezienswaardigheden langs deze route. Toch een aangenaam routje om te rijden daarom een score van 7/10.

3 reacties

Het bordje ‘Romain Maes fietsroute’ vóór de spoorweg tussen de Koestraat en Hoge Weg te Sint-Andries is onleesbaar !

Zou kunnen, ik heb nu en dan ook al eens een bordje tegen gekomen op deze route die volledig afgetrokken was. Maar deze werden na tijd wel vervangen. Ga eens proberen de verantwoordelijke te zoeken voor deze route. Vele grtjs

dag Sonja. Ik heb contact opgenomen met de gemeente Jabbeke over de( meerdere) onleesbare borden van de Romain Maes route. Ik heb verleden week een brief in de bus gekregen dat de route volledig gecontroleerd is en de slechte borden werden vervangen
Grtjs Dirk

Laat hier je reactie achter