3) RAMMENKENSROUTE (Zeeland)

Dit is een knooppuntroute uit de ANWB fietsgids Zeeland. We zijn gestart aan knp 05 in Middelburg waar we bij het verlaten van deze toeristische stad al snel de groene omgeving opzoeken richting vestingstadje Veere met zijn wel zeer grote kerk. Eens Veere voorbij gaat het terug door het groen richting Vlissingen maar niet zonder eerst door Arnemuiden te fietsen. Voorbij Arnemuiden begin je stilletjes aan de wind te voelen van de Westerschelde waar we nu een heel eindje zullen langs rijden. Met veel rondlopende grasmachientjes ( schapen dus) als aandachtige toeschouwers. Na eerst nog door een industrie gebied en een aanlegplaats voor vissersboten te hebben gereden rijden we nu het drukke Vlissingen binnen. Eens Vlissingen verkent gaat het nu een eind langs het kanaal waar we via Souburg richting Middelburg rijden. Even de droge keel smeren kan op meerdere terrasjes die je passeert. Mocht je van plan zijn om een Ford te kopen, kan je even de verschillende modellen bekijken op het enorme wagenpark die je passeertĀ na eerst de sprongen van de motocrossers te hebben bewonderd op hun oefenterrein. Nee hoor, deze 43 km lange vlakke rit is zeker geen vervelende fietsroute en omdat het volledigĀ over verharde wegen gaat zeker geschikt voor de racefiets. En na afloop kan je nog eens gezellig wandelen in Middelburg of Vlissingen.

05-59-37-61-62-34-35-63-64-65-66-62-92-93-85-86-88-87-83-84-57-58-05

Laat hier je reactie achter