11) KASTELENROUTE DESTELBERGEN (Oost-Vlaanderen)

Aan het prachtige kasteel van Laarne met veel parkeermogelijkheden, waren we vertrokken voor deze 47.5 km lange kastelentocht. Deze tocht is uitstekend uitgebalanceerde tussen wegen met behuizing en wegen puur in de natuur waardoor je nooit het gevoel hebt van dat dit is een langdradige route wordt. De kilometers vliegen echt voorbij. Wij hadden echter wel meer kastelen verwacht. Daar zaten wij wel een beetje op ons honger. Maar we hebben veel mooie huizen gezien, dus dat compenseerde wel. In deze route zitten wel verschillende stukken onverhard waardoor de racefiets niet in zijn element zal zijn. De stukjes langs de Schelde zorgen dan weer voor een beetje afkoeling. En uitdrogen van de dorst zal je zeker niet doen, want er zijn zeker voldoende drank- en eetgelegenheden. Kort samengevat is dit een prachtige route dat je zeker meer dan eens zou willen rijden , daarom een score van 8.5/10.

Laat hier je reactie achter