19) ‘T PADDEGAT FIETSROUTE (West-Vlaanderen)

Vandaag deze 27 km lange route gereden. Met start te Bredene trek je direct de polders in, om via rustige wegen je weg te vervolgen tussen graanvelden, gewassen en velden met pattatjes tot aan het dorpje Stalhille. Daarna gaat het via de Oostendse Vaart terug richting Bredene. Dit ritje moet je niet rijden voor zijn bezienswaardigheden maar gewoon om eens je hoofd leeg te maken en rustig te genieten van de natuur. En terug in Bredene kan je genieten van een mooie strandwandeling. Een drankje kan je vinden in Bredene of in Stalhille. Er is een stukje onverhard wat niet te goede komt aan de racefiets. De bewegwijzering van deze route is totaal vernieuwd in het najaar van 2015. Dus als je eens een moeilijk momentje hebt, spring op je fiets, rij deze fietsroute, en je bent een heel andere mens. Van ons krijgt deze route een 7/10.

Laat hier je reactie achter