21) GULDEN EIROUTE (Oost-Vlaanderen)

Gestart in Kruishoutem hebben wij deze 47 km lange tocht aangevat. Met uitzondering van die enkele kerkwegeltjes en het stukje mountainbike gevoel in het Lozerbos en dat je ook meerdere kasseistroken moet overwinnen, gaat deze route over rustige licht glooiende wegjes. De route situeert zich meestal tussen bewerkte akkers met groenten. Veel bezienswaardigheden hoef je niet te verwachten op enkele kastelen na. Verspreid over de route kan je wel een terrasje meepikken. En om een hapje te eten onderweg kan je natuurlijk even binnenwippen in het Hof van Cleve. Voor de racefiets is het niet aan te raden. Even een meningsverschil tussen ik en mijn vrouwtje. Zij vond het een mooie route en ik vond het iets minder. Daarom geven wij deze perfect bewegwijzerde route 7.5/10. Kwestie van de kerk in het midden te houden. Mocht er iemand deze route al gereden hebben mag je altijd je mening geven.

Laat hier je reactie achter