51) ROUTE VANUIT BRUGGE (West-Vlaanderen)

Dit is een knooppuntroute nr 02 uit de fietsbox Vlaanderen. We zijn gestart op knp 99 in het Tillegembos( met zijn mooi kasteel) waar veel parking aanwezig is. Je mag je verwachtten aan een vrij bosrijke route en vrij veel doortochten tussen akker en weides. Deze vlakke route is niet racefiets vriendelijk omdat er wel verschillende stukken onverhard tussen zitten met de Vloethemveldzate als langste . Op deze Vloethemveldzate maak je ook kennis met de achterzijde van de fabriek van de pikdorsers van New Holland. In Oostkamp wanneer je je weg wilt vervolgen langs het kanaal Gent-Oostende moet je even halthouden aan het kunstwerk aan de brug. Dat is een tank uit de oorlog! Ook langs het kanaal staan nog enkele bunkers . Er zijn enkele mooie passages in Brugge met een zicht op het station van Brugge. Er zijn enkele ”bevoorradingsposten” waar je zeker even kan stoppen voor een drankje. Deze 44 km lange uitstekende bewegwijzerde route mag een 7.5/10 op zijn score bijschrijven. Mocht je dan toch een beetje tijd hebben kan je nog altijd eens van je route afwijken en eens door stad Brugge rijden. Je gaat je dat zeker niet beklagen.

99-97-67-73-96-77-14-74-10-67-97-13-83-56-71-82-69-5-49-46-57-70-59-99

Laat hier je reactie achter