52) GITSBERGROUTE (West-Vlaanderen)

Deze 45 km lange fietsroute met start in Gits is niet een route die het moet hebben van bezienswaardigheden. Enkel een bezoekje aan het Duits oorlogskerkhof in Hooglede doet je even van de fiets stappen. De route slingert zich een weg over beton- en asfaltwegen en is volledig verhard. Dus voor de racefietsers een perfecte toer . Weinig afwisseling in deze route . Je rijdt tussen akkers en weides en veel alleenstaande behuizing. Met nu en dan eens een passage langs een fabriek. Een vlakke route is het niet . Soms moet de hartpomp even aan het werk want er zijn enkele hoogtemeters te overwinnen. Er is eveneens zo goed als niets van stopplaatsen waar je een drankje of hapje kan nuttigen.  Deze zeer goed bewegwijzerde mag van ons een 7/10 bijschrijven.

Laat hier je reactie achter