53) NEERPELTSE FIETSROUTE (Limburg)

Deze fietsroute zijn wij gestart vanaf camperplaats De Bosuil in het Limburgse Sint-Hubrechts Lille . De 45 km lange fietsroute is een route voor de natuurliefhebbers. De tour baant zich over rustige wegen tussen weiden, akkers en bosgebieden met slechts enkele passages door woonwijken. Met uitzondering van het drukke Neerpelt waar je het centrum doorkruist. Ook maken we 2 maal kennis met het kanaal Bocholt-Herentals met zijn ingewerkte bunkers. Bezienswaardigheden moet je niet zoeken op deze route ( als je de kangoeroes niet mee telt). Een hapje of een drankje daar een tegen is zeker aanwezig . Voor onze collega’s met de racefiets goed nieuws want de route is volledig verhard. En voor onze collega’s mountainbikers hebben wij eveneens veel bewegwijzerde mountainbikeroutes gepasseerd. Deze perfect bewegwijzerde vlakke fietsroute met eigenlijke start in Neerpelt , moet eigenlijk in de zomer gefietst worden om tot zijn volle recht te komen. Daarom nu een score van 7/10 maar in de zomer zeker 8/10.

Laat hier je reactie achter