60) GOEDENDAGROUTE (West-Vlaanderen)

Deze route start in Kortrijk aan het 1302 museum (Welke we bezocht hebben en een aanrader is) en waar eveneens de dienst voor toerisme gehuisvest is. Deze route zoekt 75 %zijn weg tussen behuizing . Ook het stukje jaagpad langs de Leie welke we verlaten aan het sluiscomplex. Wanneer we door het Provinciedomein De Gavers rijden maken we kennis met het enige stukje onverhard . Maar het is zeker berijdbaar met de racefiets. Even verder wacht ons een verrassing ? Een beklimming op de toepasselijke naam ‘t Hoge, wat de start betekende van een heuvelachtig terrein doorheen een meer natuurlijke omgeving met leuke vergezichten. Dus werk voor de hartpomp ! Op deze route mag je echt alles verwachten. Jaagpad, stukje onverhard, kerkwegeltje, stukje kassei, klimmen, dalen , door centrums, nee op deze route verveelt je je¬†echt geen seconde. Voor een terrasje ben je zeker in Kortrijk aan het juiste adres op deze 50 km lange route. Wanneer je de route start en je komt aan de Leie even naar links kijken waar je zicht hebt op de beroemde Broeltorens. Voor deze route kunnen wij niet minder dan 9/10 geven.

Laat hier je reactie achter