67) PIONIER 14-18 ROUTE (West-Vlaanderen)

Deze 38 km lange route zijn wij gestart aan het Tabaksmuseum in Wervik. De tocht is een mooie balans van het rijden tussen de bebouwing en het rijden in een groene omgeving. Voor de racefietsers is het perfect want het gaat volledig over beton en asfaltwegen. Alhoewel aandacht vereist is want nu en dan moet een drukke baan overgestoken worden. Langs deze uitstekende bewegwijzerde route zijn niet zo veel oorlogsherinneringen terug te vinden. Op een Duits kerkhof (Wervicq-Sud) en een Brits kerkhof (Zandvoorde) niet te na gesproken. Een hapje of drankje kan je dan wel terug vinden zonder problemen. En ja hoor ! Voor mensen die nog nooit in het buitenland geweest zijn , is dit jullie kans want er wordt een stuk in Frankrijk gereden. Wanneer je door de centrums van Wervik en Comines rijdt zijn er enkele prachtige kerken te bewonderen qua architectuur . Nee, het is geen route waarop je je verveelt en daarom onze score van 8/10.

2 reacties

Somebodʏ essentially hеlp to make seriߋusly posts I woսld
stɑtе. Thiѕ is tthe very frst timе I frequented у᧐ur website pagye ɑnd thus far?
I surprised with thе researcһ you mаԁe to create this particular post incredible.
Wonderful job!

thanks

Laat hier je reactie achter