69) J.P. MONSERE ROUTE (West-Vlaanderen)

Deze 30 km lange fietsroute met start in hartje Roeselare, zoekt zijn weg nagenoeg volledig tussen de bebouwing. We rijden door de centrums van Roeselare (mooie stad), Rumbeke en Beveren. Waar je meteen ook een terrasje kan aandoen. Op de route kan je enkele infoborden vinden met een anekdote over de veel te vroeg gestorven wielrenner. Het is echt een leuke route om te rijden gewoon al door de afwisseling van wegen, paadjes en kleine doorsteekwegeltjes. Voor hen die bierblikjes bij hebben, opgelet , er zit ook een stuk kasseitjes tussen (snap jem). Er zijn ook verschillende oorlogsmonumenten te zien en let eens op die ingebouwde bunker tussen de huizenrij. Eigenlijk moet ik niets meer schrijven over deze uitstekende bewegwijzerde fietsroute. Gewoon je fiets nemen en rijden en je gaat meteen merken dat een score van 9/10 hier zeker terecht is. Ik denk dat J.P. het er zeker mee eens zou zijn.

Laat hier je reactie achter