82) VERKEN BREDENE (West-Vlaanderen)

Deze route laat ons kennismaken me Bredene en omgeving. We reden meestal door woonwijken en tussen de bebouwing. We passeerden ook de meerdere kampeerverblijven die Bredene rijk is. Een momentje van afkoeling vonden we dan weer in de parken die we doorreden, de ene al wat groter dan de andere. Dit klinkt misschien als een saaie rit. Nee hoor, er is echt wel veel afwisseling. Zoals wanneer je de overzet moet nemen en je terug afzet in Oostende aan de viskraamtjes . En de verschillende fietsweggetjes die je moet nemen, soms ook onverhard, zullen hier ook wel een rol in spelen. Deze rit is maar 24 km lang maar aan terrasjes of aan restaurants om eens een vers visje te eten zeker geen gebrek. Er zijn zeker bezienswaardigheden en musea te bezichtigen op deze overigens zeer goed bewegwijzerde fietsroute. KortomĀ eenĀ fietsroute die ook al door zijn eerder kortere afstand voor iedereen haalbaar is en zeker wel gesmaakt zal worden. Velen zitten nu met die ene vraag??? Het antwoord is “nee” we rijden niet langs het naaktstrand.

6 reacties

Hallo Gisteren de fietsroute Verken Bredene willen doen en na 5 km (vanaf Maria hendrikapark…geen plakkaatje meer te vinden (na ziekenhuis, straat over was het laatste.)

Gr

Lieve

Als wij deze route gereden hebben was hij echt perfect bewegwijzerd. Deze route bestaat nog niet zo lang. Ik ga eens proberen deze nog eens te fietsen.
Dank voor de inlichting

Ik woon daar niet zo ver af (Brugge) en zou wel eens naar ginder durven fietsen. Mocht er iets mis zijn ga ik eens contact opnemen met Bredene
grtjs Dirk

Heel slecht bewegwijzerd Banen ook onderbroken en bordjes weg Moet dringend nagekeken worden.

ik heb nog niet zo lang geleden eveneens klachten gehad van deze route. Ik ga proberen zelf nog eens deze route te rijden en eventueel de verantwoordelijken in te lichten. Dank voor de info

Vandaag vertrokken vanuit Westende om d route “verken Bredene te fietsen. Dikke ellende. Komende uit het Hendrikapark in Oostende in de omgeving van het ziekenhuid Damiaan, geen bordje te zien. Na een tijdje fietsen aan de Spuikom, geen bordje om rechtsaf te slaan Na veel zoeken toch die afslag rechts gevonden, het bordje stond zo wat 50 meter verder in de straat. Voorbij het recreatiepark GRASDUYN, geen bordje te vinden, ze waren er wel bezig met wegenwerken, dus waarschijnlijk omver gekieperd. Dan maar straat in straat uit door camping Breeduyn met de bedoeling er een eind aan te maken, was het goed beu. Komende uit de camping naar rechts gereden, richting albert heyn, en dan per toeval weer aanduiding gevonden. Plezant is anders, maar ja wie doet het nodige?

Laat hier je reactie achter