85) RONDJE BERGEN OP ZOOM (Nederland)

Deze knooppuntroute zijn wij gestart in Heimolen. Langs knp 31 gaat het door de bossen richting Bergen op Zoom. Eens de stadsrand bereikt aan knp 75 gaat het nu richting stadscentrum. Nu maken we kennis met het hart van de stad. Wanneer je op de Grote Markt bent rij je de Fortuinstraat in en vervolg je het netwerk. Het traject gaat nu langs het industrieterrein richting het water. We gaan een flink eind langs het Schelde-Rijn kanaal fietsen met zijn vele levende grasmachientjes (schapen dus) tot we even halt houden aan het indrukwekkende Kreekraksluizen complex. Vervolgens gaat het nu door een groene omgeving met jawel, een heuse beklimming, richting Heimolen. Slechts 32 km lang maar door de vele afwisseling is een 8.5/10 score hier zeker op zijn plaats op deze volledig verharde route.

31-18-15-75-76-79-71-32-78-31

Laat hier je reactie achter