86) BRABANTSE WALROUTE (Nederland)

We zijn deze route gestart in Heimolen bij Bergen op Zoom langs knp 31. Je mag je verwachtten aan een zeer bos- boom- en groenrijke tocht. De route gaat over mooie fietspaden en asfaltwegen met een 3 tal stukjes onverhard. Langs de route zijn zeker voldoende plaatsen aanwezig om even een drankpauze te nemen. Vrijwel in ieder dorp die wij passeerden. De toer in niet helemaal vlak. Er dienen enkele hoogtemeters overwonnen te worden. Maar ja, tegenwoordig met de e-bikes is dit een fluitje van een cent. Bij het binnenrijden van Woensdrecht staat nog een tank uit 1944 die ons herinnerd aan de gevechten die hier plaatsvonden en aan de overzijde nog een gedenkbeeld ter ere van de gevallenen. Doe maar je boodschappentas mee op deze 43 km lange route want verschillende boerderijwinkels bieden hun verse koopwaar aan. De bewegwijzering is soms niet altijd duidelijk (maar een vriendelijke dame in het VVV kantoor heeft ons laten weten dat er op dit moment aan de bewegwijzering word gewerkt) maar het valt wel nog mee hoor. Een aardig ritje toch wel en daarom een score van 8/10.

31-18-17-84-1-81-30-37-36-38-56-24-23-34-22-21-32-78-31
De folder van deze route is verkrijgbaar in het VVV kantoor.

1 reactie

Wij waren hier tijdens onze Ronde van Nederland. Mooi gebied bij de Brabantse Wal.

Laat hier je reactie achter