89) GAVERBEEKROUTE (West-Vlaanderen)

Deze route rijden, met start in Waregem, heb ik mij niet beklaagt. Je kan even stad Waregem bezoeken. Daarna via een eind onverhard kennismaken met de oude spoorlijn. Eventjes de beentjes testen op het jaagpad langs de Leie. In Machelen even genieten aan het meer. Vervolgens op rustige wegen even wegdromen tussen het platteland om dan aan Kruishoutem over te gaan naar een glooiende periode. Misschien even op de uitkijktoren klimmen om te zien hoe ver je nog moet, om dan in Nokere op de kasseien naar beneden te dokkeren . We blijven via heuvelachtig terrein met mooie vergezichten richting Waregem rijden. Voor alleer de stad binnen te rijden brengen we eerst nog een bezoek aan het Flanders Field American Cemetery en krijgen we nog een vriendelijk gehinnik van de paarden uit de manege waar je door rijdt. Samenvatting: Deze 36 km uitstekende bewegwijzerde heuvelachtige route viel zeker in de smaak en daarom een 8.5/10 score.

Laat hier je reactie achter