92) HERMES ROUTE (Oost-Vlaanderen)

Mensen met een pacemaker zouden nu beter een sportmodelletje steken want dit is geen route voor doetjes. Het begint al wanneer je Ronse verlaat met de eerste hoogtemeters die je moet overwinnen. Een tendens die zich doorzet gedurende de ganse rit. Oké, lastig, maar de vergezichten maken dan alles weer goed. Beter zelf een sportdrankje meenemen want er zijn niet overdreven veel terrasjes waar je even kan tanken. Er zijn wel enkele molens te bekijken met de Hotonmolen waarschijnlijk als de meest bekende (van de motorcross en het veldrijden) en de Kattemolen als de mooiste (vinden wij). Voor een romantische wandeling kan je dan weer terecht in het Muziekbos. Deze 41 km lange rit gaat volledig over verharde wegen en is een uitstekend trainingsparkoers voor de racefietsers. Samengevat is deze sterk heuvelachtige, uitstekend bewegwijzerde route een 8/10 score waard.

1 reactie

Beste Dirk en Carine,
Wat een leuke beschrijvingen van routes! Fietsen jullie ook wel eens in Nederland? We zouden het leuk vinden wanneer jullie een van onze routes willen uittesten. Wanneer jullie daar voor voelen, neem dan contact op met info@fietsnetwerk.nl of +31 341 769 098

Laat hier je reactie achter