98) De BOSSENTOCHT MTB (West-Vlaanderen)

Vandaag de Bossenroute gereden. Een mountainbike route die verschillende bossen met elkaar verbind. Starten kan aan het Beisbroekdomein of aan de sportvelden van Jabbeke. Deze bijna 45 km lange route is perfect voor de beginnende MTBer die al eens het langere werk wilt opzoeken. De blauwe en groene route kan in 1 tocht gereden worden. Er valt redelijk wat onverhard te rijden maar de moeilijkheidsgraad ligt helemaal niet hoog en is dus voor iedereen bereikbaar. Hoogtemeters zijn nagenoeg nihil op deze uitstekende bewegwijzerde route. Na regenval zijn er wel meerdere stroken die in een modderpoel veranderen maar het schijnt dat dit goed is voor de reuma en het moet toch een beetje mtb zijn hé. Er zijn enkele plaatsen waar je even op adem kan komen bij een sportdrankje. Samenvatting van deze route: Een aangenaam en leuke route om eens met het gezinnetje te rijden

Laat hier je reactie achter