100) LA FONTAINE AUX LINOTTES (Frankrijk)

Deze route zijn wij gestart vanuit Berck. Even de D303 volgen en je komt het eerste bord tegen van deze uitstekende bewegwijzerde route. Wat nu volgt is 48 km fietsen over rustige wegen tussen vele hectaren grote akkervelden en weides met mooie vergezichten. De E-bikes zullen in hun nopjes zijn want er moeten wel enkele hoogtemeters overwonnen worden op dit licht golvend terrein.Er zit een redelijk stukje onverhard in maar is zeker te doen mits een beetje opletten. Ondanks de doortocht van enkele zeer verzorgde dorpjes is het aanbod voor een verfrissing zeer beperkt. Dus beter zelf een drankje meenemen. Bezienswaardigheden zijn er niet echt maar nu en dan zit er toch een mooi kasteeltje verborgen achter een muur. Onze score voor deze route mag een 8/10 zijn

Laat hier je reactie achter