103 ) CIRCUIT DE L’AVOCETTE (Frankrijk)

Vertrokken vanaf Le Crotoy in de Baai van de Somme waren we vol nieuwsgierigheid om deze 30 km lange tocht aan te vangen. We reden met de wijzers mee. Een 1ste deel bracht ons door veel groen en paardenweides en met weinig bebouwing naar het stadje Rue. Een stadje waar meerdere mooie gebouwen te bewonderen zijn. Het 2de deel vanaf Rue reden we ook nog door een groene omgeving maar nu met vrij veel boerderijen. Het is een vrij vlakke route met weinig hoogtemeters op mooie wegen en fietspaden. Er zit wel een stukje onverhard in de route (200m) maar te doen. Soms word er wel gereden over drukkere wegen, dus even voorzichtig zijn is hier de boodschap. Drankgelegenheden zijn er in Le Crotoy en in Rue. Voor de vogelspotters is er een unieke gelegenheid om mooie foto’s te maken aan het natuurreservaat wanneer je Le Crotoy buiten rijdt. Deze mooie perfect bewegwijzerde route is zeker een 8/10 waard.

2 reacties

What’ѕ up, I wish for to subscгіbe for thiѕ webⲣage to take latest updates, tһerefore where сan i do it pleaѕe help out.

bij opening site zie je ” ALLE FIETSTOCHTEN ” op duwen en dan kom je op ” ONZE MEEST RECENTE FIETSROUTE ” dat zijn de laatste updates
grtjs Dirk en Carine

Laat hier je reactie achter