104) CIRCUIT DU GEAI (Frankrijk)

De route start aan het station in Noyelles-sur-Mer nabij Le Crotoy in de Baai van de Somme. Met een beetje geluk zie je het oude treintje hier zijn water vullen. Wij hadden pech. Het is een heuvelachtige route met doortocht door enkele kleine dorpjes maar met grote doortocht door het Foret de Crecy ( bos van Crecy). De route gaat over verharde wegen en soms over een drukkere baan. Even verlaat je het bos en dan is het genieten van de mooie vergezichten die deze streek rijk is om dan terug je weg door het bos te vervolgen. Er zijn weinig drankvoorzieningen op deze toer dus best zelf een drankje meenemen en een schelle van d’hespe met een stutje om de heuvels op te kunnen vlammen ( tja West-vlaming hé). Weinig bezienswaardigheden maar de omgeving maakt veel goed. Een 8/10 score mag wel op deze 42 km lange perfect bewegwijzerde route

Laat hier je reactie achter