109) SCHELDEVALLEI 2 (Oost-Vlaanderen)

Voor fietsers die het fietsen in het groen nastreven is deze route ideaal. De route start in Gavere en gaat over rustige wegen en het jaagpad langs de Schelde naar Oudenaarde (waar we niet door het centrum rijden maar ja, niemand verbiedt je om even een ommetje te maken) en terug via het jaagpad en rustige wegen naar Gavere. De route is vlak, enkel het MTB gedeelte, ja,je leest goed, het mountainbike gedeelte is lichtjes heuvelachtig maar gemakkelijk berijdbaar. Racefietsers welkom. Bezienswaardigheden moet je niet verwachtten . Een drankje, ijsje of versnapering kan je zeker vinden op deze perfect bewegwijzerde route. Voor ons een beetje een ééntonige rit en daarom een 7.5/10 maar natuurfietsers gaan hier zeker een betere score aan toekennen

Laat hier je reactie achter