120) BUITENVERBLIJF VAN DE BRUGSE ADEL (West-Vlaanderen)

Deze knooppuntroute komt uit de Knooppunten Kastelenbox en laat ons kennismaken met enkele kastelen rond Brugge waarvan enkele bijna niet zichtbaar zijn. De toer is een mooie mix tussen rijden in de bebouwing en het rijden in het groen met vrij veel bos zones.Deze 42 km lange vlakke route heeft meerdere, maar goed berijdbare, stukken onverhard en enkele kasseistroken. Maar geen probleem, de kunstgebitten kunnen weer ingestoken worden in de meerdere drankgelegenheden die deze rit rijk is. Er zijn zeker voldoende bezienswaardigheden te zien alleen al als je rond Brugge fietst met zijn molens en stadspoorten. Amusement is er dan weer in Boudewijn Seapark en een kasteel bezoeken kan dan weer in het Kasteel van Loppem op knp 13 waar je de wagen kan parkeren. En moest je denken in Moerbrugge daar staat een hoop geroest ijzer als monument dan moet je eens goed kijken want dat is een tank uit WO2. Nee, vervelen doe je je zeker niet op deze uitstekend bewegwijzerde fietsroute en daarom een score van 9/10

13-83-56-71-2-45-40-81-30-75-52-18-12-3-98-5-49-25-99-97-13

Laat hier je reactie achter