122) ZUUNBEEKROUTE (Vlaams-Brabant)

Deze kortere route van 25 km laat ons genieten van de heuvelachtige streek die het pajottenland rijk is. Met start aan het kasteel van Gaasbeek, waar ruime parking is, ga je op tocht door een groene omgeving met veel weides en bewerkte akkers. De bebouwing is hier matig aanwezig. Opgelet! ondanks zijn kortere afstand is het toch een intensief ritje. De wegen zijn volledig verhard met enkele kasseistroken. Mocht je verdwalen dan kan je je nog altijd oriƫnteren op de 302 m zendmast van Sint-Pieters-Leeuw. Deze mast en het kasteel van Gaasbeek zijn dan meteen ook de 2 blikvangers op deze goed bewegwijzerde route. Door de kortere lengte is deze route perfect te combineren aan het kasteel en zijn park. Leuk routje om te rijden en daarom een score van 8/10

Laat hier je reactie achter