128) SCHOBBEJAKSROUTE MTB (West-Vlaanderen)

Vandaag de Schobbejaksroute gefietst. Een mountainbike route met vertrek aan het BLOSO sportcentrum in Brugge. Op de startplaats is er eveneens een afspuit installatie voorzien. Het traject is 35 km lang met een laag scorende moeilijkheidsgraad. Het grootste gedeelte van de onverharde wegen bestaat uit gemakkelijk berijdbare brede landwegen. De grootste afwisseling zit in de staart van de rit met o.a. een stuk single track door het bos. Het percentage verhard/onverhard is ongeveer 50%/50%. We mogen spreken van een vlakke rit enkele molshoopjes niet meegerekend. Samengevat is deze perfect bewegwijzerde mountainbikeroute ideaal om te proeven van het mountainbike gebeuren. Voor de gevorderde rijder is deze route zeker geschikt voor een doorgedreven training. Ik heb mij toch geamuseerd en daarom een 7.5/10 score

Laat hier je reactie achter