130 ) SINT-ANNEKESROUTE (Antwerpen)

Deze route situeert zich op de Linkeroever van Antwerpen. Wij zijn deze route gestart vanaf camping de Molen nabij het strand van Sint-Anneke waar veel parking is. De precies 33 km lange fietsroute heeft een perfecte mix tussen het rijden door de groene zones ( bos, weides en akkers ) en de bebouwing ( woonwijken en stadskernen ) Doordat we op de Linkeroever fietsen, rijden we niet door Antwerpen stad, maar deze is duidelijk waar te nemen wanneer je het stuk langs de Schelde fietst. Er zijn verschillende stukken onverhard die goed berijdbaar zijn. Een terrasje is zeker te vinden op deze tocht ( tja, je fietske moet ook een beetje rusten hé). De route is volledig vlak en kan eventueel ingekort worden naar 24 km. Maar de echte rijden natuurlijk de 33 km. Deze uitstekend bewegwijzerde route verdiend door zijn vele afwisseling een 9/10 score

Laat hier je reactie achter