131 ) KROON OP DE DELTAWERKENROUTE (Nederland)

We hadden onze mobilhome geparkeerd op een van de vele parkings bij de Schelphoek nabij Serooskerke. De start hebben we dan genomen op knp 71.De route gaat over mooie verharde en onverharde fietspaden. Wie dacht over een vlakke route te fietsen is eraan voor de moeite. Het is een vrij heuvelachtige route met zelfs een beklimming van 25% . Het mooiste stuk om te fietsen is in het bos en in de duinen en het gevecht met de wind kan je dan weer aangaan in de vlakke polders, komt deze wind misschien van de 2 molens die we passeerden ?? Een fotootje met de Oosterschelde of met de Plompe Toren op de achtergrond is allemaal mogelijk op deze 40 km lange rit. Dorst ? Geen probleem, terrasjes in overvloed. Als je ze allemaal zou doen,denk ik, dat je knooppuntjes plots uit 4 cijfertjes zouden bestaan. Ik zou kunnen blijven schrijven maar aan de score van 9/10 kan je zelf besluiten dat dit een zeer mooie route is met een perfecte bewegwijzering

71-70-72-73-76-75-76-84-85-83-82-80-81-71

Laat hier je reactie achter