133 ) KAPELLETJESTOCHT NOORD (West-Vlaanderen)

Deze 33 km lange tocht zijn we gestart in het centrum van Roeselare waar de verschillende routes zich opsplitsen. Deze vlakke route gaat volledig over verharde wegen en gaat 2/3 tussen de bebouwing en 1/3 waar we een groenere omgeving opzoeken. Zoals de naam van de tocht al laat vermoeden kom je meerdere kapelletjes tegen. De ene al wat groter of mooier dan de ander, maar ja, die kapelletjes zijn ook de nieuwste modelletjes niet meer hé. De tocht is zeer goed bewegwijzerd. Langs de route staan meerdere borden die aangeven waar je een verfrissing kan nuttigen. Voor de liefhebbers, we passeren land de Rodenbach fabriek. En voor de voetbalfans is een passage langs het Schiervelde voetbalstadium voorzien. Zeker een leuk routeke om te fietsen en daarom een score van 8.5/10. Ja , wij ” geloven” in deze route

Laat hier je reactie achter