134) HASSELTROUTE ( Nederland)

Deze Nederlandse knooppuntroute zijn wij gestart aan knp 25 in Arcen, gekend van zijn kasteeltuinen, en gaat langs de rivier de Maas met zijn meerdere veerponten die een vlotte overzetting garanderen naar de overzijde van de rivier. Dit is niet voor ons want deze 31 km lange route brengt ons via Lomm naar het volgende dorpje Velden. Vanaf nu gaat het volledig in de natuur verder met vrij veel stukken onverhard die het meteen minder geschikt voor de racefietsers maakt. De bewegwijzering is perfect op deze vlakke rit. Er zijn zeker voldoende stopplaatsen aanwezig voor het benutten van een natje of een droogje ( of een ijsje).Voor de mensen die het liever van de bron willen proeven kunnen terecht in de bierproeverij van de brouwerij Hertog Jan. Zeker niet vergeten de kasteeltuinen te bezoeken in Arcen. Deze route mag zeker een 7.5/10 score op haar c.v. bijschrijven
Deze fietsroute kan je terugvinden in de folder Arcen en Velden en verkrijgbaar in de info kantoren

25-93-92-28-84-96-95-27-94-63-55-70-25-

Laat hier je reactie achter