136) FIETSRONDE GELDROP-MIERLO (Nederland)

Deze route bestaat uit 2 lussen maar kan in 1 grote lus gereden worden van een 44 km lang. De start kan je best nemen aan de kerk Zesgehuchten in Geldrop of aan de Luciakerk in Mierlo. Met deze zijn we meteen aan de 2 centra welke we doorkruisen. De rest van de route word gereden in een volledig groene omgeving met o.a. een doortocht door de Strabrechtse Heide of langs het Eindhovensch Kanaal. Deze vlakke rit is bijna volledig over verharde wegen en de (kleine) stukjes onverhard zijn zeer goed berijdbaar. Er zijn 2 kastelen op deze toer. Een echte en een denkbeeldige ( beide niet te bezoeken) grapje! Maar waar je niet naast kan kijken is de 105 m hoge zendmast van de televisietoren. Voor de dierenliefhebbers is er dan weer de dierentuin Dierenrijk om even binnen te wippen (aanrader, wij hebben hem bezocht). De route is perfect bewegwijzerd en een routeboekje is verkrijgbaar in de vvv shop. Er is zeker voldoende gelegenheid tot het nuttigen van een hapje of een drankje. Kortom een route die aangenaam is om te rijden en daarom een score van 8/10

2 reacties

leuke tocht. bij mij in de achtertuin.👌

Hadden wij dat geweten konden we je eens uitnodigen voor een drankje ( we verbleven op de camping)

Laat hier je reactie achter