138 ) BOSKAPELROUTE (West-Vlaanderen)

Vandaag de Boskapelroute gereden. Een route die de streek rond Ichtegem verkend. We zijn deze route gestart in Bekegem. Dit is tevens ook het enige centrum van een dorp waar je doorheen fietst. De precies 44 km lange toer gaat gaat bijna volledig tussen de velden met gewassen en vee. Nu en dan even onderbroken door een strook huizen of een grote baan waar je op rijd. Helemaal vlak is deze totaal verharde fietsroute niet. Enkele kilometers heuvelachtig terrein moet overwonnen worden. Voor de bezienswaardigheden moet je niet op deze route zijn. Deze zijn te tellen op je ene pinkje.Best zelf je etensmandje meenemen met een pistoleetje met een schelletje kaas tussen en een colaatje want de horeca zaken liggen zeer dunnetjes gezaaid. Ook de bewegwijzering zou wel even een onderhoudsbeurtje mogen krijgen. We misten toch wel een tweetal borden en de borden zijn redelijk afgetrokken. Voor sommige mensen gaat dit een mooie route zijn maar ons kon hij niet bekoren en daarom een 6.5/10 score. Een update van deze route zou al veel goedmaken

2 reacties

Hallo ,op de oostendesteenweg in eernegem konden we plots de route niet meer volgen . Pijltje afgebroken . Jammer wel een mooie route tot daar

Als ik mij deze route een beetje herinner is het een eindje rijden op de Oostense om dan rechts in te draaien. Jammer dat de route niet hebt kunnen vervolgen

Laat hier je reactie achter