143) LE TOUR DES LACS DE L’EAU D’HEURE ( Henegouwen)

We zijn deze route gestart aan de Crocodile Rouge vlakbij de stuwdam aan de Lac de la Plate Taille met ruime parking. We mogen spreken van een route die even de staat van de kuitspiertjes test, want nagenoeg de ganse toer is golvend. Dit is zo een ritje om tijdens een warme zomerdag te rijden. De weg gaat over mooie verharde wegen bijna helemaal tussen de bomen met een fris windje van over de meren, zalig.Een keelverfrissing kan je vinden in de meerdere kantines die je langs het parkoers tegenkomt of op een terrasje in Cerfontaine. Het enige stadje waar je doorrijdt en waar ook de dienst van toerisme zich bevindt. Het is een knooppuntroute maar deze staat nog niet op punt. Hieronder staat de juiste route beschrijving, anders is fout rijden rap gebeurd. Hebben wij voorhad en daarom kan ik ook niet de juiste afstand melden maar het is een eind in de 30 km. Jammer van de bewegwijzering maar de mooie vergezichten maken hier veel goed maar brengt wel de score van 9/10 tot een 8/10. En na afloop van de rit kan je nog deelnemen aan één van de (water) ontspanningsactiviteiten.

91-90-96-31!! op 31 moet de bewegwijzering nog aangepast worden. Je volgt 31 tot je het blauwe bord naar Cerfontaine ziet staan, volg de grote baan tot in het center aan de kerk. in het boekje staat knp 29 Niet volgen!! Ga naar knp 98 aan het oorlogsmonument en nu is alles weer goed. 98-93-92-88-86-87-91-

Laat hier je reactie achter