155) ROND-IN-BOCHOLT-ROUTE (Limburg)

Deze 40 km lange fietsroute zijn we gestart aan camping Goolderheide in Bocholt. Het is een toer waar echt alles te zien is. Je passeert door groen landelijk gebied, door woonwijken, door bos en langs kanalen met sluizen en over een grote fietsbrug met uitzicht op de boot passantenhaven. De route is vlak maar plots doemt daar toch een hellingkje op. Zeg maar de Bocholtse  Ardennen. Gelukkig zijn er voldoende horecazaken om de verloren krachten weer aan te scherpen. De veldrijders onder ons zullen tevreden zijn want er zijn 3 (grotere) stukken onverhard te overwinnen. Voor het overige zijn het perfect berijdbare wegen. De bewegwijzering is goed te noemen. Zeker een leuke route om te rijden en daarom een 8.5/10 score. En na je ritje kan je nog een frisse duik nemen in het open lucht zwembad van de camping

 

 

Laat hier je reactie achter