157) STOAN OOST- WEST (West-Vlaanderen)

De Stoan oost-west fietsroute neemt zijn start in het West-Vlaamse Staden aan de kerk. We verkennen de streek rond Staden en zien dat dit een echt landbouwgebied is met veel “patattenvelden” en groentevelden. Ook de aardbei is hier goed vertegenwoordigd. Een routje dat je beter fiets in de periode dat alles in de kweek staat. Echter niet veel bezienswaardigheden op deze heuvelachtige toer te noteren. Ook beter zelf een drankje meenemen want de horeca is vrij beperkt op deze 41 km lange fietstocht. De route is volledig over verharde wegen en perfect bewegwijzerd. Toch een score van 8/10

 

 

 

2 reacties

Leuk maar er staat een bordje verkeerd in centrum Westrozebeke net waar je centrum verlaat om dan snel efkes bos in te rijden. Betr bordje aan je rechterkant als je van Westrozebeke centrum richting Sleighage fietst.

dank voor het melden

Laat hier je reactie achter