159) ENTRE SCARPE ET SENSEE (Frankrijk)

Deze fietsroute zijn we gestart in Boiry-Notre-Dame , een dorpje op ongeveer 12 km van Arras. Het is het begin van een licht heuvelachtig rondje en dit over de totale 39 km die deze route lang is. Je rijdt van dorpje tot dorpje elk met zijn kerk, zijn stadshuisje en zijn monument die hulde brengt aan de gesneuvelden van WO1 1914-1918. Tussen in de dorpen rij je door de grote bewerkte velden met (nu toch) veel graan en patatjes. Het is aan te raden om zelf te voorzien van een keelverfrissertje of een maagvullertje want horecazaken zijn te tellen op 1 pink. De bewegwijzering is vrij goed te noemen maar er ontbreken een 3 tal belangrijke bordjes ( met de fietskaart Le-Pas-de-Calais à Vélo is het geen probleem) Deze totaal verharde fietsroute verdiend qua parkoers zeker een 8,5/10 score maar door de bewegwijzering 1 puntje aftrekken

 

Laat hier je reactie achter