160) TEICHROUTE (Sachsen Duitsland)

Starten doen we aan het treinstation in Moritzburg in de deelstaat Sachsen Duitsland. Deze heuvelachtige rit is 29 km lang en daarvan gaat 2/3 door de bossen met passages langs enkele mooie meren. Er zijn vele kilometers onverhard te overwinnen maar zeker goed te rijden. In Moritzburg en aan de Fasanengarten kan je even halt houden voor een terrasje of misschien wel al een bezoekje brengen aan de kastelen op deze locaties. Je passeert ook langs een wildpark die je kan bezoeken. Dit is een zeer mooie route en daarom verdient deze perfect bewegwijzerde toer een 9/10 score

Tip: Er zijn vele bewegwijzerde fietsroutes die starten in Moritzburg . Er is de verzorgde camping “Bad Sonneland” op een 5 minuten fietsen van het centrum van deze stad

 

Laat hier je reactie achter