171) OOST-SCHOUWEN-DUIVENLANDROUTE (Nederland zeeland)

Deze ANWB knooppuntroute start in het mooie havenstadje Zierikzee op knp 07.  We reden door polderland onderbroken door een vijftal zeer verzorgde dorpjes. Helemaal vlak is deze volledig verharde fietsroute niet. Enkele hoogtemeters (met nadruk op enkele) moeten overwonnen worden. De niet aflatende wind komt zeker niet van de 2 windmolens die we passeerden. Langs de 37 km lange route zijn verschillende terrasjes waar je van een verfrissing kan genieten. Het mooiste stuk om te rijden is langs de Oosterschelde waar de golven op 2 meter naast je tegen de dijken deuken. Deze route kon ons zeker bekoren en daarom een 8/10 score. Na de rit kan je nog even rond kuieren in Zierikzee en genieten van de meerdere historische schepen die er aangemeerd liggen

07-05-69-94-61-60-68-63-64-69-02-09-06-07-

 

Laat hier je reactie achter