174) GAMBRINUSROUTE (Vlaams Brabant)

Deze knooppuntroute kan gestart worden in Steenhuffel op knp 61. Een route met een goede afwisseling tussen het rijden tussen de bebouwing en het rijden in een groene omgeving. Dit zowel over drukkere fietspaden langs grotere wegen als zowel op smalle grintpadjes tussen de maisvelden. Een 34 km lange tocht met daarin ook enkele stroken onverhard inbegrepen. Er zijn meerdere terrassen onderweg waar je een Palm of Duvel achter over kan slaan . Zeker als je weet dat deze brouwerijen langs het parkoers gehuisvest zijn. Het is een vrij vlakke toer met een weinig hoogtemeters waarbij je rustig de goede bewegwijzering kan volgen. Eigenlijk een routeke die ons kon bekoren en daarom een 8,5 score

61-25-62-84-86-29-28-27-26-70-69-61

 

Laat hier je reactie achter