176) ROND DE MONT-SAINT-AUBERT (Henegouwen)

Deze rit komt uit het boekje” Doornik op 2 wielen” . Starten kan je op knooppunt 25 aan de Schelde in Doornik. Je mag je verwachtten aan een heuvelachtig parkoers met enkele venijnige beklimmingskes. De route gaat letterlijk rond de Mont-Saint-Aubert op verharde wegen maar met toch 1 strook onverhard die er wel slecht bij ligt. Mooie afwisseling wel tussen het rijden in een groenere omgeving met mooie ver gezichten als beloning en het rijden tussen de bebouwing met als toetje dobberen over de kasseitjes in Doornik zelf. Niet vergeten even de tijd te nemen om deze stad te bezoeken. Mede door de perfecte bewegwijzering via knooppunten op deze 25 km lange rit kunnen wij een 8/10 score op haar eindrapport bijschrijven .

 

Laat hier je reactie achter